Engineering en speciaal machinebouw

Het kunnen leveren van maatwerk is de kracht van Cotron. Door de grote hoeveelheid kennis en ervaring die in het bedrijf is gebundeld, zal het zelden voorkomen dat voor praktische problemen van opdrachtgevers geen oplossingen kunnen worden gevonden. Hierbij gaat Cotron geen enkel project uit de weg. Het gehele traject kan met een gerust hart aan ons worden overgelaten van engineering tot en met in bedrijfstelling, inclusief automatische besturingen en eventuele koppelingen met bestaande productielijnen.

Het ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en produceren van speciale machines en complete turn-key projecten rekenen we tot één van onze specialismen. Met het inleven in de eisen en behoeften van onze klanten en de realisatie van effectieve oplossingen hebben we veel ervaring opgedaan. Zo beschikken we over de kennis en faciliteiten om machines te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in de productieomgeving van onze klanten worden gesteld.

Doordat wij Fanuc Robot integrator zijn kunnen wij een robot combineren in uw speciaalmachine en hierdoor voor u een zeer flexibele en betaalbare productie eenheid ontwikkelen en bouwen.

Heeft u voor uw productie proces een een machine, apparaat of onderdeel nodig dat speciaal naar uw wensen is gemaakt dan kunnen wij dat voor u ontwerpen en produceren. Soms is er behoefte aan een maatwerkoplossing. Een machine die precies aan uw behoeften moet voldoen. Voor verbetering of uitbreiding van uw productiecapaciteit of ter vervanging van een bestaande machine. Geheel volgens uw eisen en zonder overbodige en dus onnodig dure extra’s. Elke door ons gemaakte machine voldoet aan de machinerichtlijn en kan worden voorzien van iedere door u gewenste besturing. Bijkomende elektrotechnische werkzaamheden worden door ons verzorgd. U krijgt de machine die u wilt en u hoeft hiervoor maar met één partij in zee. Vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

 

 

Cotron valt onder de groep West Brabant Techniek.